Hier kun je zelf je ervaring achterlaten

1 + 13 =

Net een ontspannende massage gehad van 60 minuten. Wat een heerlijke massage en ook heel totaal,  van top tot teen. Heel professioneel, heel ontspannend en niet zweverig. Het uur was zo om. Ik kom zeker terug. Het is bij mij om de hoek, wel zo makkelijk! 

Jaqueline

Rijen

Vandaag een heerlijke ontspanningsmassage gehad, verjaardagscadeautje van mijn kinderen. Sonja is n zorgvuldige vakvrouw die duidelijk van haar vak houdt. Dit was mijn eerste massage, maar zeker niet de laatste!!!! Bedankt!!!!

Marijke

Rijen

Als beeldschermmedewerker is mijn bovenrug vaak stijf en stram. De maandelijkse massages door Sonja maken dat ik pijnklachten voorkom of beperk. Ik kan bij haar mijn massage zelf ‘samenstellen’, als ik haar vraag een bepaalde plek meer aandacht te geven tijdens de massage dan is dat nooit een probleem. Samen met haar rustige en vriendelijke persoonlijkheid, maakt dat ik graag in haar praktijk kom.

Anita

Langeweg

Vandaag voor de eerste keer een ontspanningsmassage gehad, echt heerlijk.
Een aanrader. Ik wist niet wat ik kon verwachten, heb mij laten verrassen. Kom zeker terug.

Gerrit

Tilburg

Ook ik ben erg te spreken, ik ben een uur lang heerlijk ontspannen gemasseerd, met de nadruk op de schouders die wat gespannen zijn. kan er weer tegenaan vandaag. Erg fijn. Bedanktspannen zijn. kan er weer tegenaan vandaag. Erg fijn. Bedankt

Ciska

Rijen

Vandaag een heerlijke ontspanningsmassage gehad, verjaardagscadeautje van mijn kinderen. Sonja is n zorgvuldige vakvrouw die duidelijk van haar vak houdt. Dit was mijn eerste massage, maar zeker niet de laatste!!!! Bedankt!!!!

Marijke

Rijen

Bedankt voor de fijne massage, was heerlijk! Even ontspannen.

Jan

Oosterhout

Het was al prettig dat er vroeg op de morgen toch een afspraak gepland kon worden voor de massagebon die ik van vrienden tot mijn verrassing gekregen had. De kamer waarin de massage vervolgens plaats vond, de benadering en massage an sich; een uitgesproken aanrader! Wat een mooi vak en wat fijn dat er nog gewone masseurs zijn.

Gerda

Rijen

Super massage!

Nanny

Breda

Sonja kan heel goed en stevig masseren. En waarbij je je heerlijk kunt ontspannen. Superfijn dus en ik had daarna veel energie om de dag heel goed door te komen.

Chantal

Tilburg

Vita Sportiva is een echte aanrader. Sonja luistert goed naar je klachten en probeert je op zo een goed mogelijke manier te helpen, zowel preventief als bij directe klachten. Je kunt merken dat Sonja weet waar ze het over heeft. Sonja geeft je naast de behandeling ook nog eens advies hoe je om kunt gaan met je blessure. 

Peter

GIlze

Wat een ongelooflijke goede masseuse ben jij! Ik heb al veel massages gehad maar zo ontspannen als jij t krijgt is nog niemand gelukt! Kom zeker terug bedankt!!

Dorien

Rijen

Super blij dat ik bij jouw ben geweest gisteren.
Na veel pijn afgelopen week nu eindelijk minder pijn en kan ik een stuk makkelijker bewegen. 
De oefeningen zijn bijna heerlijk!
Nogmaals bedankt en ik kijk uit naar onze vervolg afspraak 🙂

Maschja

Rijen

Supermasseur. Ben aan het trainen voor mijn eerst marathon. Dankzij de sportmassage en adviezen van masseur Sonja zijn mijn spieren in topvorm en heb nog geen pijntje gevoeld!

Arie

Oosterhout

Heerlijk een freeride/downhillclinic mogen meemaken maar oei, wat een schouder en nekspierpijn! Gelukkig kon ik de dag erna al bij Sonja terecht en die zorgde voor wat verlichting. Voel me nu weer top, zat de dag erna weer op de MTB! Grote aanrader voor sportlui.

Sonja, heel erg bedankt en tot de volgende keer! 

Danny

Dongen

Heel lang last gehad van hamstrings. Stevige massage voelde goed na afloop. Spieren konden goed rekken. De week erna voelde ik de spieren nog wel. 35 Km wandelen ging zonder noemenswaardige spierpijn. Daarna niets meer gevoeld. Ik weet nu waar ik moet zijn in geval van spierpijn.

Monique

Berkel-Enschot

Sonja heeft mij geholpen om van mijn rugklachten af te komen. 

Dankjewel hiervoor.

Lies

Ontspannen sfeer! Bij Sonja is veel mogelijk. Ik mag toch wel zeggen dat ik chronische rugklachten heb. Deze worden door Sonja altijd voor ruime tijd verlicht. Sonja geef gehoor aan je klachten en geef ook altijd goede tips. Mocht je op zoek zijn naar een goede masseur dan kan ik jullie de massagepraktijk Vita Sportiva van Sonja aanbevelen. Echt geweldig!

Amerentia

Rijen

Had heel erg last van mijn nekspieren. Hield het niet meer wou net naar de Fysio gaan maar op dat moment schreef Sonja net een stukje met foto over nekklachten, heb het meteen gedaan om de paar uur en warempel de volgende dag al stukken beter, thanks Sonja

Sandra

Berlicum

massage…..zou gewoon iedereen eens moeten doen.Heerlijk!!

Judith

Rijen

Na een val van een trap mijn schouder geblesseerd. Via huisarts naar fysiotherapeut gegaan. Helaas heeft dit niet geholpen. Toch maar eens een afspraak gemaakt met Sonja. En wat denk je; probleem zo goed als opgelost! Geweldig gedaan Sonja! 🙂

Ik kom gauw terug want als je ouder wordt moet je de boel wel een beetje onderhouden niet?En dan erbij; HET IS GEWOON LEKKER ONTSPANNEN. HEERLIJK!!!

Bedankt, tot gauw

Ingrid

Tilburg

Weer helemaal soepel na een massage bij Vita Sportiva!

Suzanne

Rijen

Al zolang last van mijn nek, kon mijn hoofd amper draaien. Maar na de massage van Sonja kon ik weer omhoog kijken

Paul

Rijen

Hallo,

Vrijdag heb ik de rest van de dag nog redelijk last gehad van mijn rug, spierpijn en omdat het er de dag ervoor in geschoten was, maar vanaf zaterdag was dit eigenlijk al ver over. De massage heeft zijn werk dus gedaan. Met vriendelijke groeten, André

André

Rijen