STOELMASSAGE

Stoelmassage voor thuis of op het werk

Spanning in nek en schouders
Gespannen spieren in uw nek, een branderig gevoel tussen uw schouderbladen. Heeft u daar ook wel eens last van tijdens of na uw dagelijkse werkzaamheden? De werkdruk is vaak hoog en dit veroorzaakt stress. Als u niet regelmatig zorgt voor ontspanning, dan kun deze stress op den duur zorgen voor hoofdpijn, KANS (klachten arm nek schouder) en andere vervelende klachten.

Ontspanning met stoelmassage
Stoelmassage is een mooie oplossing waarmee u snel van die spanning af kan komen. Het is een drukpuntmassage die over de kleding heen wordt gegeven. Hierdoor is het uitermate geschikt voor op de werkplek, voor u en uw collega’s. Het verhoogt het werkplezier en gaat ziekteverzuim tegen. Maar de massage kan ook bij u thuis worden gegeven, op de Massagepraktijk of bij evenementen. Voor de massage wordt gebruik gemaakt voor een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel, waarbij uw rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd worden behandeld. Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten.

De effecten
De stoelmassage bevordert de bloedcirculatie en neemt daarmee de spanning weg uit vermoeide spieren. Tevens werkt de massage op de energiebanen van het lichaam door de speciale drukpunten te behandelen. Blokkades worden weggenomen en het concentratievermogen wordt verbeterd. De effecten zijn al direct merkbaar. Na een behandeling voelt u zich weer fit, verkwikt en helder van geest. Naast deze directe effecten gebeurt er nog mee meer:

  • Doorstroming van de bloedcirculatie
  • Herstel van spierweefsel
  • Prikkeling van het zenuwstelsel
  • Soepelheid van het spierweefsel
  • Afvoer van afvalstoffen uit spieren

Dit zorgt voor een langdurig effect wat ook na de massage nog merkbaar is.

De masseur van Massagepraktijk Vita Sportiva is een gediplomeerd Esoterra Stoelmasseur.