Wil je zelf ook een bericht plaatsen? Stuur dan het bericht naar info@vitasportiva.nl

Marijke Feijen - donderdag 30 juli 2015 - Rijen

Vandaag een heerlijke ontspanningsmassage gehad, verjaardagscadeautje van mijn kinderen. Sonja is n zorgvuldige vakvrouw die duidelijk van haar vak houdt. Dit was mijn eerste massage, maar zeker niet de laatste!!!! Bedankt!!!!

Gerrit Brouwer - woensdag 25 maart 2015 - Tilburg

Vandaag voor de eerste keer een ontspanningsmassage gehad, echt heerlijk.

Een aanrader. Ik wist niet wat ik kon verwachten, heb mij laten verrassen. Kom zeker terug.

 

Jacqueline Jacobs - dinsdag 17 maart 2015 - Rijen

Via Social Deal heb ik net een ontspannende massage gehad van 60 minuten. Wat een heerlijke massage en ook heel totaal,  van top tot teen. Heel professioneel, heel ontspannend en niet zweverig. Het uur was zo om. Ik kom zeker terug. Het is bij mij om de hoek, wel zo makkelijk! Bedankt! Jacqueline Jacobs.

Ciska - donderdag 26 februari 2015 - Rijen

Ook ik ben erg te spreken, ik ben een uur lang heerlijk ontspannen gemasseerd, met de nadruk op de schouders die wat gespannen zijn. kan er weer tegenaan vandaag. Erg fijn. Bedankt

Jan - dinsdag 24 februari 2015 - Oosterhout

Bedankt voor de fijne massage, was heerlijk! Even ontspannen. Gr Jan B

Gerda - zondag 18 januari 2015 - Rijen

Het was al prettig dat er vroeg op de morgen toch een afspraak gepland kon worden voor de voucher die ik van vrienden tot mijn verrassing gekregen had. De kamer waarin de massage vervolgens plaats vond, de benadering en massage an sich; een uitgesproken aanrader! Wat een mooi vak en wat fijn dat er nog gewone masseurs zijn.

Nanny Scholten - zondag 18 januari 2015 - Breda

Super massage!

Chantal van Birgelen - vrijdag 09 januari 2015 - Tilburg

Sonja kan heel goed en stevig masseren. En waarbij je je heerlijk kunt ontspannen. Superfijn dus en ik had daarna veel energie om de dag heel goed door te komen. Ik beveel haar zeker aan!

Marieke - dinsdag 16 december 2014

een tijdje terug een super fijne en goede massage gehad! Echt super! Ik kon heel snel terecht en had na deze massage aanzienlijk veel minder last van mijn rug! 

Peter - maandag 15 december 2014 - Gilze

Vita Sportiva is een echte aanrader. Sonja luistert goed naar je klachten en probeert je op zo een goed mogelijke manier te helpen, zowel preventief als bij directe klachten. Je kunt merken dat Sonja weet waar ze het over heeft. Sonja geeft je naast de behandeling ook nog eens advies hoe je om kunt gaan met je blessure. 

Dorien - woensdag 29 oktober 2014 - Rijen

wat een ongelooflijke goede masseuse ben jij! Ik heb al veel massages gehad maar zo ontspannen als jij t krijgt is nog niemand gelukt! Kom zeker terug bedankt!!

maschja oosterom - vrijdag 10 oktober 2014 - rijen

Super blij dat ik bij jouw ben geweest gisteren. 

Na veel pijn afgelopen week nu eindelijk minder

Pijn en kan ik een stuk makkelijker bewegen.

De oefeningen zijn bijna heerlijk!

Nogmaals bedankt en ik kijk uit naar onze vervolg

Afspraak :)

Groetjes maschja

Arie Witman - donderdag 25 september 2014

Supermasseur. Ben aan het trainen voor mijn eerst marathon. Dankzij de sportmassage en adviezen van masseur Sonja zijn mijn spieren in topvorm en heb nog geen pijntje gevoeld!

Amerentia - zaterdag 31 mei 2014 - rijen

Een massage bij Sonja geeft iedere keer dat ik geweest ben verlichting. maar ook voor een heerlijk ontspanningsmassage ben je hier op de juiste plaats. heb je klachten dan kan ik je Sonja echt aanbevelen.

Danny Metsers - maandag 21 april 2014 - Dongen

Heerlijk een freeride/downhillclinic mogen meemaken maar oei, wat een schouder en nekspierpijn! Gelukkig kon ik de dag erna al bij Sonja terecht en die zorgde voor wat verlichting. Voel me nu weer top, zat de dag erna weer op de MTB! Grote aanrader voor sportlui.

Sonja, heel erg bedankt en tot de volgende keer! 

Amerentia - maandag 24 maart 2014 - Rijen

Ontspannen sfeer! Bij Sonja is veel mogelijk. Ik mag toch wel zeggen dat ik chronische rugklachten heb. Deze worden door Sonja altijd voor ruime tijd verlicht. Sonja geef gehoor aan je klachten en geef ook altijd goede tips. Mocht je op zoek zijn naar een goede masseur dan kan ik jullie de massagepraktijk Vita Sportiva van Sonja aanbevelen. Echt geweldig!

Monique - donderdag 27 februari 2014 - Berkel-Enschot

Heel lang last gehad van hamstrings. Stevige massage voelde goed na afloop. Spieren konden goed rekken. De week erna voelde ik de spieren nog wel. 35 Km wandelen ging zonder noemenswaardige spierpijn. Daarna niets meer gevoeld. Ik weet nu waar ik moet zijn in geval van spierpijn.

Sander van Rijn - vrijdag 14 februari 2014 - Tilburg

Geweldig! Wat ben ik blij dat ik naar Sonja ben gegaan met mijn pijnlijke schouderklachten. Massage, tapen en oefeningen heb ik gekregen en nu gaat het al een heel stuk beter. Goede tips gekregen over mijn zithouding. Tot gauw.

Lies - maandag 10 februari 2014

Sonja heeft mij geholpen om van mijn rugklachten af te komen. 

Dankjewel hiervoor. 

 

 

Sandra - woensdag 05 februari 2014 - berlicum

Had heel erg last van mijn nekspieren. Hield het niet meer wou net naar de Fysio gaan maar op dat moment schreef Sonja net een stukje met foto over nekklachten, heb het meteen gedaan om de paar uur en warempel de volgende dag al stukken beter, thanks Sonja

Judith - zaterdag 01 februari 2014 - rijen

massage.....zou gewoon iedereen eens moeten doen.Heerlijk!!

Laura - donderdag 30 januari 2014 - Rijen

Zojuist weer een heerlijke massage gehad! Ik ben weer helemaal soepel en ontspannen!

ingrid scheutjens - zondag 26 januari 2014 - tilburg

Na een val van een trap mijn schouder geblesseerd. Via huisarts naar fysiotherapeut gegaan. Helaas heeft dit niet geholpen. Toch maar eens een afspraak gemaakt met Sonja. En wat denk je; probleem zo goed als opgelost! Geweldig gedaan Sonja! :-)

Ik kom gauw terug want als je ouder wordt moet je de boel wel een beetje onderhouden niet?En dan erbij; HET IS GEWOON LEKKER ONTSPANNEN. HEERLIJK!!!

Bedankt, tot gauw

Diego - zondag 26 januari 2014 - Rijen

Alweer perfect geholpen met mijn rugklachten, ik kan weer gaan sporten! Tot de volgende keer.

Antoon - zondag 19 januari 2014 - loon op Zand

Regelmatig last van mijn onderrug. 

Sonja lost het probleem en de vaste spieren altijd op.